Συμβουλές

Πως να αντιμετωπίσετε σωστά τους λεκέδες 

Λεκές από λάδι​
Αφαιρέστε το περίσσιο λάδι απο το ρούχο χρησιμοποιόντας μα χαρτοπετσέτα. Ρίξτε στο λεκέ υγρό απορρυπανικό ​πιάτων, αφήστε για πέντε λεπτά και ακολουθώντας τις οδηγίες της ετικέτας πλύνετε το ρούχο.
 
Λεκές από κόκκινο κρασί
Εφαρμόστε στον λεκέ σόδα ( αναψυκτικό ) και αφήσε τη να αφρίσει. Συνεχίστε έως ότου απομακρυνθεί ο λεκές. Ιδανικά θα πρέπει να ρίξετε στον λεκέ άμεσα αλάτι και μετά να ρίξετε τη σόδα. 
Λεκές από σάλτσα ντομάτας
Ρίξτε στο λεκέ υγρό απορρυπανικό ​πιάτων, αφήστε για πέντε λεπτά και ακολουθώντας τις οδηγίες της ετικέτας πλύνετε το ρούχο.  

Λεκές από κερί
Αφήστε το κερί να στεγνώσει καθώς αν το τρίψετε αμέσως θα εξαπλωθεί και η ζημιά θα γίνει χειρότερη. Αφού στεγνώσει βάλτε χαρτί κουζίνας επάνω στο λεκέ και σιδερώστε το σημείο. Εφαρμόστε υγρό απορρυπαντικό ρούχων και πλύνετε το ρούχο συμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
 
Το σιδέρωμα δεν είναι μόνο καλλωπιστικό!
Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε τα μικρόβια και τα βακτήρια θέλουν πολύ μεγάλες θερμοκρασίες για να τα εξοντώσουμε, κάτι που με το πλύσιμο των ρούχων δεν επιτυγχάνετε. ακόμα και κατά την διαδικασία του στεγνώματος των ρούχων εκτίθενται στην ατμοσφαιρική ρύπανση.
Με το σιδέρωμα λόγω των πολύ μεγάλων θερμοκρασιών που αναπτύσσονται (90°c-120°c) εξοντώνονται σε μεγάλο βαθμό τα μικρόβια και τα βακτήρια.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ: